Lampverket unika lampor & lampskärmar

Vi säljer retro lampskärmar, unika barnlampor & stora taklampor

Lampverket tillverkar och säljer unika lampskärmar och alla våra lampor är handgjorda i Sverige. Vi har många fina och unika barnlampor och retro taklampor. Vi designar alla trådstommar själv och väljer tyger med stor omsorg. Våra lampor skapar en fin och mysig atmosfär i ert hem. Vi tillverkar våra egna lampskärmar i få exemplar. Har du speciella önskemål eller frågor om våra lampskärmar, så är du mer än välkommen att maila oss på info@lampverket.se

Om

Välkommen till Lampverket!

Vi har en stor blandning av lampskärmar, barnlampor, stora taklampor & lampor.
Lampverket säljer retro lampskärmar, unika barnlampor, stora taklampor och designade lampor. Alla lampor är svensktillverkade & handgjorda. Köp online eller kom och titta i Älvsjö/ Stockholm på avtalad tid.  Alla våra taklampor passar lamphängen med skärmring och E27 sockel. Vi rekommenderar en LED ljuskälla. 

Om Lampverket- Så började det!

Det började i en liten stuga i en by på fjället i Lappland. Inte långt från Kebnekaise, men desto längre från civilisationen. Där, bland renar, hjortron, skogsbruk, lantbruk, fjällbäckar och bondgårdar växte min mor upp med sina fyra systrar på 50- och 60-talet. På den tiden, i den karga miljön var det tvunget och en självklarhet att hushålla med alla resurser, inget skulle gå till spillo. Systrarna utvecklade ett kreativt och skickligt lappländskt hantverk och på olika marknader lärde de sig handel. En del av det arvet och kulturen fördes genom åren vidare till mig.

Idén till Lampverket fick jag 2011 under föräldraledigheten med vårt andra barn, när barnen skulle få barnlampor till sina rum. Jag hittade inga lampor som passade så jag tog saken i egna händer och några gamla lampskärmar kläddes om med japanska barntyger. Resultatet blev ett par jättefina taklampor som familjen, men kanske framförallt barnen tyckte mycket om. Det gav mersmak och jag tillverkade fler lampor och barnlampor till familj och vänner. Lamporna började säljas på Blocket och Tradera. Efterfrågan på barnlampor var stor, det verkade som det var fler som tyckte att det saknades något på marknaden. I början letade jag lampor och lampskärmar på loppmarknader, som jag sedan klädde om. Idag formger jag mina egna trådstommar som sedan tillverkas av en duktig hantverkare här i Sverige. Syr gör jag själv. Tygerna handplockas från hela världen, jag väljer sådant jag själv gillar och blir glad av. 

Vad kul att ni har hittat hit!

Bästa hälsningar, Madeleine

info@lampverket.se

070- 485 57 79

Organisationsnummer: 559175-1804

Northern Company AB

Följ oss gärna på Instagram: @lampverket ,  där hittar ni nyheter, rabattkoder och annat skoj!

Eller gilla oss på Facebook: Lampverket

Returpolicy

Villkor 

Alla varor säljs och levereras från:

Northern Company AB/ Lampverket

Organisationsnummer: 559175-1804

För att genomföra en beställning måste kund vara myndig, 18 år, eller ha målsmans medgivande. Tryckfelsnisse kan ibland vara i farten. Vi reserverar oss därför för eventuella tryckfel i våra erbjudanden.

Betalningssätt

Hos Lampverket kan du välja att betala med PayPal, kort eller faktura. Vid fakturering samarbetar vi med Klarna . Fakturan skickas med mail när varan skickats från oss.

Leveranstid

Leveranstid: 2- 5 arbetsdagar.  Det är viktigt att vi har korrekta leveransuppgifter för effektiv och korrekt leverans.

Leveranssätt

Vi använder oss av Schenker och DSV för leverans av våra varor inom Sverige. UPS och Posten utomlands. Ni kan även välja att hämta på, Sjöhagsvägen 18, 125 53 Älvsjö på avtalad tid. Vi har 14 dagars öppet köp (från att beställningen hämtats ut) gäller även rea varor. Villkoret är att produkten returneras i oanvänt skick tillsammans med kartong och emballage. Hör av er innan ni returnerar varor så fixar vi retur fraktsedel. Returfrakt för Schenker ombud paket är 49 kr. För DVS paket med hemleverans är returkostnaden 290 kr. Vi betalar ej tillbaka fraktkostnader. Ej retur eller ångerrätt på special beställningar.  

Stora taklampor med 80 cm eller 100 cm i diameter skickas med DSV för 290 kr inom Sverige, dit DSV gör utkörningar.

För ej uthämtade beställningar som returneras till Lampverket fakturas ni som kund på 300 kr. Obetalda fakturor skickas vidare till inkasso. Vi samarbetar med polis vid bedrägeri.

Reklamation
Kontakta oss innan ni skickar tillbaka produkten. Lampverket står för returkostnaderna vid reklamation. Så snart vi har återfått varan så återbetalas dina pengar inom 10 dagar. Vid reklamation måste kartong och emballage sparas.

Instagram