icon Skip to main content
✔️ Handgjorda lampor ✔️ Svensktillverkade ✔️ Smidiga betalningar - Swish & Klarna

Så använder du textilsladdar för att skapa en mysig och unik inredning

Textilsladd i färg - Lampverket

Textilsladdar har blivit alltmer populära inom inredningsvärlden på senare tid. Dessa sladdar kan användas för att skapa en mysig och unik atmosfär i ditt hem. I detta blogginlägg kommer vi att titta på olika sätt att använda textilsladdar för att skapa en vacker inredning. 

1. Skapa en unik taklampa med textilsladd

Textilsladdar kan användas för att skapa en unik taklampa som blir en central punkt i rummet. Du kan välja en färg som matchar rummets övriga inredning, eller välja en kontrastfärg för att skapa en spännande effekt. Det finns många olika lampskärmar som kan användas tillsammans med textilsladdar, så det finns verkligen ingen gräns för hur du kan skapa en unik taklampa med textilsladdar.

2. Skapa en vacker vägglampa

Du kan också använda textilsladdar för att skapa en vacker vägglampa. Det finns många olika sätt att göra detta på, men en av de enklaste är att helt enkelt svepa sladden runt en vacker krok och sedan fästa en snygg ljuskälla längst ner på sladden. 

3. Kombinera med olika inredningsstilar

Textilsladdar kan användas tillsammans med olika inredningsstilar. Du kan använda dem i en industriell inredning tillsammans med råa material och exponerade rör, eller i en mer romantisk inredning med pastellfärger och mjuka textilier. Textilsladdar passar också bra tillsammans med naturliga material som trä och sten.

4. Använd textilsladdar i olika färger

Textilsladdar finns i många olika färger, så du kan enkelt matcha dem med rummets övriga inredning. Du kan också använda flera olika färger tillsammans för att skapa en spännande effekt. Tänk på att det är viktigt att färgerna matchar varandra och passar ihop med övrig inredning i rummet. Varför inte en skogsgrön textilsladd till en stor taklampa i vardagsrummet? Eller en laxrosa textilsladd till en handgjord vintage lampa?

Att använda textilsladdar i inredningen är ett enkelt och billigt sätt att skapa en unik och mysig atmosfär i hemmet tillsammans med din taklampa eller vägglampa. Du kan använda dem på många olika sätt för att skapa en personlig stil som passar för just ditt hem. Se alla våra textilsladdar i flera färger

Grön textilsladd för taklampa

Your Cart

Your cart is currently empty.
Click here to continue shopping.
Thanks for contacting us! We'll get back to you shortly. Thanks for subscribing Thanks! We will notify you when it becomes available! The max number of items have already been added There is only one item left to add to the cart There are only [num_items] items left to add to the cart