icon Skip to main content
✔️ Handgjorda lampor ✔️ Svensktillverkade ✔️ Smidiga betalningar - Swish & Klarna

Handgjorda tyglampor

Våra populära tyglampor är gjorda för hand i Sverige, från start till färdig lampa. Lampskärmarnas stommar svetsas med erfaren hand i en liten verkstad inte långt ifrån oss. Där pulverlackeras de sedan i ugn med färg av marknadens bästa kvalitet. På snällaste vis för både hantverkaren och vår natur. När det är dags att klä lampskärmarna med tyg väljer vi GOTS-märkt ekologisk bomull. Vissa lampskärmar kallar vi Vintage. De kläs i vackert, återbrukat tyg som tvättats i miljövänlig såpa. Alla våra tyglampor passar bra i alla rum, men de som har en lite mer lekfull form blir extra fina i barnrummet. De är självklart lika omsorgsfullt tillverkade och lika miljövänliga som alla våra lampor och finns samlade under Barnlampor i menyn.    

Stora tyglampor

En riktigt stor lampa blir en fin detalj som ger en extra upplevelse i rummet. Våra stora taklampor finns upp till 80 cm i diameter och är lika fina att hänga högt mitt i rummet som över ett bord. De ljusa tyger vi använder för att klä lampstommen ger ett mjukt och bekvämt ljus. Tack vare den nätta designen känns lampan lätt, nästan som ett moln, även om den tar för sig i storlek. Liksom i alla våra lampskärmar använder vi ekologiska GOTS-märkta bomullstyger även till de riktigt stora tyglamporna. Och precis som alla andra av våra lampstommar är även dessa tillverkade för hand med stor omsorg. Välj till lampsladd i den färg som passar just ditt rum bäst. 

Kontakta oss

Hakeskyttvägen 19
125 30 Älvsjö

Öppet för upphämtning och titta på avtalade tider.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Your Cart

Your cart is currently empty.
Click here to continue shopping.
Thanks for contacting us! We'll get back to you shortly. Thanks for subscribing Thanks! We will notify you when it becomes available! The max number of items have already been added There is only one item left to add to the cart There are only [num_items] items left to add to the cart